De ziua orașului Taraclia, echipa Partidului „ȘOR” a inaugurat un havuz și a promis că proiectele privind dezvoltarea Taracliei vor continua

0

Orașul Taraclia a sărbători sâmbătă Hramul, precum și împlinirea a 210 ani de la fondare. Festivitățile dedicate acestor evenimente au început încă de dimineață cu depuneri de flori, iar la biserica din localitate, care poartă hramul Sfântului Gheorghe, a fost oficiată o slujbă. Totodată, a fost inaugurat un havuz. În același timp, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a venit cu vești importante pentru locuitorii Taracliei: În scurt timp, pe străzile orașului vor circula microbuze noi, iar la vară urmează să fie dat startul unui nou proiect grandios.   

„În 2019, i-ați acordat încredere actualului primar, Veaceslav Lupov, bunul meu prieten, pe care poți miza oricând. Au urmat vremuri deloc ușoare. Cu toate acestea, ne-am străduit să realizăm proiectele necesare pentru oameni, cum ar fi iluminatul stradal, renovarea drumurilor, a grădinițelor, parcului etc. Vă felicit din suflet cu ocazia evenimentelor minunate din localitatea dumneavoastră și vă doresc tot ce e mai bun. Totodată, vă anunț că, în curând, pe străzile orașului Taraclia vor circula microbuze noi. De asemenea, la vară, va fi realizat un alt proiect grandios, dar mai multe detalii despre acesta va oferi Veaceslav Lupov un pic mai târziu, deoarece este o surpriză. Continuăm să construim împreună cu voi Taraclia – mica Nisa a Moldovei”, a dat asigurări Ilan Șor.

La rândul său, primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, reprezentant al Partidului „ȘOR”, a precizat că orașul va continua să se dezvolte atât timp cât el și echipa formațiunii pe care o reprezintă va avea susținerea localnicilor.

„Tot ceea ce facem, toate proiectele implementate sunt de dragul locuitorilor orașului Taraclia. Atât timp cât vom avea susținerea oamenilor, vom face tot ce va fi necesar. Toți au văzut schimbările semnificative care s-au produs, datorită lui Ilan Șor care este mereu alături de noi, ne susține în toate, motiv pentru care îi suntem foarte recunoscători. La mulți ani tuturor!”, a menționat Lupov.

La festivitățile dedicate Hramului, au fost prezenți și deputații Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova și Vadim Fotescu. El i-au felicitat pe localnici și le-au urat prosperitate.

„După municipiul Orhei, orașul Taraclia este invidiat. În 2019, locuitorii orașului Taraclia au luat o decizie corectă, l-au ales pe Veaceslav Lupov în calitate de primar, prietenul lui Ilan Șor. Pentru tot ce a făcut el în trei ani și jumătate, merită tot respectul și aplauzele. Vă doresc ca localitatea dumneavoastră să se dezvolte. Sănătate și pace să aveți!”, a afirmat Reghina Apostolova.

„Mă bucur să văd la acest eveniment atâția copii, care reprezintă viitorul. Sunt convins că generațiile viitoare nu doar că vor păstra ceea ce s-a construit până acum, ci vor aduce o faimă și mai mare localității. Suntem convinși că Taraclia va continua să se dezvolte. În această seară îi vom înmâna primarului orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, diploma pentru trudă, putere și timp alocat pentru dezvoltarea orașului. Datorită edilului, oamenii din oraș au parte de confort. Taraclia a fost și va fi perla de sud a Moldovei”, a adăugat Vadim Fotescu.

Cu ocazia Hramului orașului Taraclia, au mai fost organizate evenimente de divertisment. Seara a culminat cu un concert, în cadrul căruia au evoluat mai mulți interpreți care au încântat publicul, printre care și formația DoReDos. Surpriza serii a fost solistul Mr. President. De asemenea, a avut loc un spectaculos foc de artificii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata