FOTO // Grosu, Sandu și Gavrilița au participat la un flashmob organizat de Partidul „ȘOR”

0

Premierul Natalia Gavrilița, șeful statului Maia Sandu și președintele Parlamentului, Igor Grosu, au fost, în sfârșit, sinceri cu poporul care i-a ales. Cei trei demnitari au participat la un flashmob organizat de Partidul „ȘOR”. Trei manechine cu chipurile în mărime naturală a celor trei lideri PAS au fost aduse pe scările Președinției și fiecare dintre ei transmis câte un mesaj oamenilor. 

Potrivit reprezentanților Partidului „ȘOR”, scopul flashmob-ului de astăzi a fost de a demonstra că vremurile bune promise de actuala guvernare au devenit vremuri nebune, că PAS cu pas ne fură țara, cetățenii sărăcesc de la o zi la alta, din cauza scumpirilor în lanț, provocate de incompetența celor de la putere.

De asemenea, membrii formațiunii lui Ilan Șor au menționat că vina pentru toate crizele din țară o poartă președintele țării, Maia Sandu, șeful legislativului, Igor Grosu, și prim-ministrul Natalia Gavrilița, și că această bătaie de joc la adresa oamenilor nu mai poate fi tolerată.

În ultima perioadă, Partidul „ȘOR” a organizat mai multe acțiuni de protest în capitală și în celelalte localități din țară. În cadrul acestora, membrii și simpatizanții formațiunii au cerut demisia in corpore a guvernării PAS, pe fundalul scumpirilor fără precedent a resurselor energetice, fapt ce a dus la majorarea prețurilor pentru toate produsele și serviciile. Totodată, reprezentanții partidului au scos în evidență faptul că liderii PAS, care au ajuns la putere marșând pe mesaje anticorupție, s-au dovedit a fi chiar mai corupți decât cei din fostele guvernări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata