Ilan Șor a avut aproape 100 de întâlniri cu locuitorii Găgăuziei, în cadrul campaniei electorale pentru alegerea bașcanului

0

Echipa Partidului „ȘOR”, în frunte cu Evghenia Guțul, candidatul formațiunii pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, are zilnic zeci de întâlniri cu locuitorii regiunii, de când a început campania electorală pentru alegerea guvernatorului. Iar liderul formațiunii, Ilan Șor, în persoană a avut aproximativ 100 de întâlniri cu oamenii din Găgăuzia. Cetățenii recunosc faptul că echipa Partidului „ȘOR” este de încredere și că este singura care poate transforma Găgăuzia într-un plai de vis.

Întâlnirile electorale au loc în fiecare zi, în mai multe localități din regiunea autonomă. Sălile în care au loc întrevederile sunt arhipline. Oamenii spun că abia așteaptă ca echipa Partidului „ȘOR” să se apuce de treabă și să-și îndeplinească promisiunile.

Potrivit liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, programul pentru Găgăuzia prevede investiții de 500 de milioane de euro, crearea a 7.000 de locuri de muncă, majorarea cu 30 la sută a salariilor angajaților din sectorul public și implementarea mai multor proiecte sociale și de infrastructură.

De asemenea, Ilan Șor a promis că, imediat ce Evghenia Guțul va ajunge bașcan al Găgăuziei, vor începe lucrările de construcție a unui aeroport la Comrat, dar și a unui parc imens de distracții – GăgăuziaLand, după modelul celui de la Orhei.

Alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei vor avea loc în 30 aprilie. Candidatul Partidului „ȘOR”, Evghenia Guțul, se află cu numărul 7 în buletinul de vot. Tot în 30 aprilie, vor fi aleși doi deputați ai Adunării Populare din UTA Găgăuzia. Partidul „ȘOR” și-a anunțat sprijinul pentru Gheorghi Pavlioglo, participant la războiul din Afganistan, candidat în circumscripția uninominală Vulcănești.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata