Ilan Șor, către găgăuzi: Dacă doriți o viață nouă, frumoasă, îndestulată – votați pentru echipa Partidului „ȘOR” și Evghenia Guțul

0

Dacă doriți o viață nouă, drumuri noi, școli și grădinițe reparate, parcuri renovate, aeroport, GagauziaLand, pensii și salarii demne pentru bugetari – cu alte cuvinte, o viață nouă, frumoasă, îndestulată, veniți și votați pentru echipa Partidului „ȘOR” și Evghenia Guțul. Cu acest mesaj li s-a adresat președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, locuitorilor Găgăuziei, în ajunul turului doi al alegerilor bașcanului, care se vor desfășura duminică, 14 mai.

„În data de 14 mai, veți alege un nou partid la conducere. Dacă vreți ca totul să rămână pe vechi, cum a fost, bineînțeles că puteți să votați pentru acel partid care, de fapt, a condus până acum Găgăuzia, însă nu a făcut nimic. Dacă doriți însă o viață nouă, drumuri noi, școli și grădinițe reparate, parcuri renovate, aeroport, GagauziaLand, pensii și salarii demne pentru bugetari – cu alte cuvinte, o viață nouă, frumoasă, îndestulată, veniți și votați pentru echipa Partidului „ȘOR” și Evghenia Guțul”, a menționat Ilan Șor.

El a amintit că echipa sa este pregătită să înceapă munca imediat după alegeri, chiar din prima zi.

„Chiar din primele luni, veți vedea rezultatele muncii noastre și schimbările calitative din viața voastră. V-am dat cuvântul că voi îndeplini până la ultimul ban tot ce v-am promis și este o responsabilitate personală din partea mea față de voi”, a promis Ilan Șor.

El a amintit de persecuțiile acerbe din partea regimului în raport cu stafful electoral al Evgheniei Guțul.

„Da, asta totul este făcut de guvernarea de la Chișinău, care se teme de moarte de Partidul „ȘOR”. Guvernarea se teme că Găgăuzia va deveni un plai dezvoltat și bogat, că oamenii vor trăi bine. Există multe zvonuri despre înțelegerile dintre guvernare și contracandidatul nostru, dar eu nu vreau să cred în asta. Îmi repugnă deja trădările pe care le-am văzut până acum și nu vreau să cred în altele. Vă spun doar că nici pe mine și nici pe echipa mea nu este posibil să ne intimideze, să ne abată de la scopul nostru. Sunt convins că găgăuzii sunt un popor puternic și nu vor permite să le fie furat ultimul și cel mai important drept – dreptul la alegere, la decizie, la libertate. Dragi locuitori ai Găgăuziei, sunt convins că, împreună, vom construi în Găgăuzia un plai de vis”, a subliniat Ilan Șor. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata