Ilan Șor: Cei care acceptă să trăiască în întuneric să nu vină la protestul de duminică

0

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îi îndeamnă pe toți cei care sunt de acord să trăiască în frig și întuneric și să plătească facturi foarte mari pentru gazele naturale și energia electrică, să nu participe la protestul antiguvernamental de duminică, 30 octombrie. În același timp, Ilan Șor face apel la toți oamenii care își doresc o viață normală, cărora le pasă de țara lor și nu sunt de acord să accepte batjocura și umilința, să lupte pentru drepturile lor. 

„Îi rog pe toți cei cărora la convine ca, după ora 17:00, să fie întuneric pe străzi, să nu vină la protest. Să nu vină nici cei care acceptă să plătească de cinci ori mai mult pentru gaz și curent. Să stea acasă și cei care sunt de acord să înghețe noaptea și să se gândească cu ce să-și încălzească copiii. Stați acasă și urmăriți la televizor, pe Facebook, cum îi vom da jos pe impostorii care ne distrug țara”, a declarat Ilan Șor, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Ilan Șor, protestul de duminică este al oamenilor liberi, curajoși și responsabili, al celor care vor ca Republica Moldova să fie un stat prosper, care să le asigure cetățenilor confort și siguranță.

„Cei care vor să obțină rapid și în permanență gaz și curent la prețuri normale, dar și o viață mai bună, veniți la protest. Luptați alături de noi pentru schimbarea care se poate produce chiar astăzi. Dacă scăpăm de PAS, obținem gaz. Primim gaz, obținem curent și totul va fi bine și nu va mai trebui să ascultăm de sfaturile lor idioate de a economisi. Și asta deoarece nu este cazul. Pentru un preț de cinci ori mai mic pentru energia electrică, cetățenii Republicii Moldova ar trebui să aibă parte de confort maxim și nu de bătaie de joc din partea acestei guvernări cinice, fățarnice și mizerabile”, a conchis Ilan Șor.

Protestul național antiguvernamental de duminică, 30 octombrie, va începe la ora 15:00, la Academia de Științe din Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata