Ilan Șor consideră că reprezentanții guvernării trebuie să facă pușcărie

0

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, consideră că reprezentanții guvernării, care au semnat contractul păgubos de achiziție a gazelor naturale trebuie să facă pușcărie. Reacția sa vine după ce Moldovagaz a solicitat o nouă majorare a tarifului de până la 30 de lei, iar ANRE a decis ca acesta să crească până la 22,26 lei pentru un metru cub.

„Aceasta este o crimă împotriva propriului popor și toți cei care au semnat acest contract păgubos vor fi trași la răspundere și vor face pușcărie. Dar asta va fi mai încolo. Astăzi însă, cetățenii noștri sunt obligați să achite sume astronomice pentru gaz. Lumea nu mai are bani, iar Guvernul nu se obosește să se gândească ce să facă să compenseze facturile și să ajute populația în această situație complicată”, a spus Ilan Șor.

Potrivit lui, actuala guvernare duce țara în prăpastie, de aceea, trebuie alungată de la putere.

„Ei ne îndreaptă spre foamete, frig și război. Oamenii nu sunt vinovați, nici măcar cei care au votat pentru PAS. Ei pur și simplu au fost mințiți. În această situație, există o singură soluție – să luptăm. Acești nesimțiți nu vor avea niciodată curajul să plece de bună voie, ca să lase loc pentru oameni normali și adecvați, care să facă ceea ce este important pentru cetățeni, care să renegocieze acest contract, să se gândească la oameni. Dar nu, ei nu vor face asta, de aceea, trebuie să ne unim împotriva lor”, a mai declarat Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata