Ilan Șor: De ziua ta, Maia Sandu, fă-i un cadou țării și pleacă cu totul

0

De ziua ei de naștere, Maia Sandu ar trebui să le facă moldovenilor un cadou și să plece din funcție. Declarația aparține liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, exprimată într-un video plasat pe pagina sa de Facebook.

„De ziua ei, Sandu, care nu a fost niciodată la Bălți de când este președinte, și-a luat zborul în Statele Unite ale Americii. Și nu într-o vizită de lucru, ci într-o vacanță de câteva zile. Dar ce mai are de făcut acasă? Crizele înfloresc, prețurile cresc. Calitatea vieții descrește.  Dar nu e de competența ei să lupte cu sărăcia. Nu, pe ea acum, în aceste vremuri grele, o interesează vacanțele și distracția. Nimic nou, cu această atitudine disprețuitoare față de moldoveni ne-am obișnuit deja. Dragi moldoveni, din păcate, cam atât poate Maia Sandu. Să călătorească și nimic mai mult. Altceva nu a putut și nu va putea vreodată. Dar poate a hotărât să plece știind ce urări de bine în ghilimele are poporul pentru ea?”, a declarat Ilan Șor.

Ilan Șor a mai spus că, de ziua ei, ar fi urât să nu o felicite pe Maia Sandu și i-a urat să rămână în Statele Unite ale Americii și să-și găsească rostul vieții acolo.

„Maia Sandu împlinește 50 de ani și ar fi urât din partea mea să nu-i urez la mulți ani. 50 de ani este totuși o vârstă onorabilă, o vârstă a înțelepciunii. Totuși, nu pot să n-o întreb: Maia Grigorievna, când te uiți în oglindă la ai tăi 50 de ani, ce vezi? Poate vezi cum ți-ai condamnat cetățenii la sărăcie, cum ai pus economia pe brânci și cum distrugi sistematic o țară întreagă? Sau poate vezi cum încerci să-ți distrugi oponenții politici, folosind Procuratura ca pe un instrument politic? De ziua ta, Maia, ai plecat din țară. Foarte bine. Fă-le, Maia, un cadou moldovenilor și nu te mai întoarce. Rămâi acolo, dă-ți demisia și salvează-ne de minciunile tale! Rămâi în America, găsește-ți vreun John, mărită-te, fă copii, o familie. Poate asta îți va reuși mai bine decât să conduci țara. La mulți ani!”, a adăugat Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata