Ilan Șor îi cere lui Igor Grosu să convoace o ședință specială a Parlamentului, pentru a dezbate problema sărăciei

0

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îi cere lui Igor Grosu să convoace o ședință specială a Parlamentului, pentru a dezbate problema sărăciei și a creșterii galopante a prețurilor. Asta în contextul în care șeful legislativului, tot el lider interimar al PAS, a spus că lupta cu corupția este o prioritate a actualei guvernări. Mai mult, acesta a bruscat-o pe Marina Tauber, care a întrebat de ce era nevoie de convocarea unei ședințe neordinare a deputaților, pentru a discuta despre evaluarea externă a judecătorilor. 

„Astăzi, colega mea Marina Tauber a adresat în Parlament o întrebare absolut legitimă: în ce constă urgența creării acelei comisii, când țara se confruntă cu alte probleme, mult mai grave? Noi nu suntem împotriva acestei comisii, deși considerăm că aceasta este o prostie și nimic altceva decât o nouă tentativă de subordonare politică a justiției. În loc să răspundă clar la întrebare, acest personaj Grosu, care se crede deștept, s-a năpustit asupra colegei mele, invocând aceleași argumente sterile”, a declarat Ilan Șor.

El i-a mai amintit lui Grosu cum le promitea cetățenilor că vor aduce în Moldova vremuri bune, iar acum îi avertizează la fiecare pas că va fi din ce în ce mai rău. În plus, acesta și-a dublat paza, pe banii poporului, pentru a se apăra de mânia aceluiași popor.

„Sperăm foarte mult că acei experți străini, care vor veni, cum se spune, în sprijinul justiției moldovenești, adică să ajute PAS să o uzurpeze, mai exact, se vor gândi poate și la problema sărăciei și foamei, la care această guvernare condamnă poporul Republicii Moldova”, a menționat liderul Partidului „ȘOR”.

În context, el a cerut convocarea unei ședințe a Parlamentului pentru a dezbate trei subiecte centrale: creșterea prețurilor, înrăutățirea situației social-economice și sărăcia.

„Eu înțeleg că acest parvenit Grosu va face tot posibilul ca o astfel de ședință să nu aibă loc, pentru că nici el, nici colegii săi incompetenți nu pot răspunde la întrebările concrete care frământă societatea. Dar să ungeți ochii poporului cu discuții sterile despre lupta voastră cu corupția nu are rost, pentru că nu mai interesează pe nimeni, lumea e sătulă până în gât deja de prostiile voastre”, a conchis Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata