Ilan Șor: În 7 mai, ne întâlnim cu toții la Acțiunea de rezistență națională împotriva acestui regim sângeros

0

„Demisia imediată a președintelui țării și a Parlamentului și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate. Aceasta este astăzi singura noastră cerință!”. Așa a reacționat Ilan Șor la avizul negativ al Guvernului la proiectul de lege înregistrat de către deputații Partidului „ȘOR” privind plata de către Guvern a facturilor populației pentru lunile de iarnă.

„Cu mare regret, constatăm că gruparea criminală Sandu-Recean le-a spus un „Nu!” categoric celor 800 de mii de cetățeni, care au semnat cererea către Guvern de a plăti facturile pentru lunile de iarnă. Inițial, această guvernare, la cererea Occidentului, i-a scuipat în față Rusiei și s-a certat cu ea. După asta, cetățenii Moldovei sunt nevoiți să plătească din propriul buzunar pentru acest scuipat. Ulterior, poporul Moldovei a cerut pentru aceste mofturi să-i fie plătite facturile și acesta este un lucru normal”, a precizat Ilan Șor.

El a amintit despre abuzurile regimului în raport cu oamenii care au manifestat împotriva sărăciei.

„Guvernarea criminală Sandu-Recean, pe parcursul toamnei și primăverii mișcării protestatare, i-a umilit pe oameni, i-a bătut pe bătrâni, oprea autobuzele, își bătea joc cum a putut, iar astăzi a spus „nu” solicitării normale și juste din partea poporului. Dacă ați provocat această situație – plătiți! Poporul nu trebuie să plătească pentru mofturile voastre și ale stăpânilor voștri occidentali. În acest context, avem astăzi o singură cerință – demisia imediată a președintelui, Parlamentului și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate. În 7 mai, ne întâlnim cu toții la Acțiunea de rezistență națională împotriva acestui regim sângeros. Vom lupta până la capăt, până la demisia acestei guvernări”, a anunțat Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata