Ilan Șor, îndemn la un nou protest, care avea loc pe 25 septembrie

0

„Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”. Acesta este îndemnul liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, pentru locuitorii Chișinăului, pe care îi cheamă duminică, 25 septembrie, la ora 15:00, la un nou protest amplu față de actuala guvernare, care va avea loc la Președinție.

În context, Ilan Șor îi avertizează pe locuitorii capitalei că ei sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit, de pe urma crizelor provocate de actuala guvernare a PAS și Maia Sandu.

„Mă adresez în special dumneavoastră, deoarece trebuie să fiți conștienți de faptul că principala lovitură a crizei, provocată de incompetenții de la guvernare, va cădea în primul rând pe umerii voștri. Nu aveți posibilitatea să treceți la încălzirea cu sobe. Nu aveți gospodărie, nu aveți animale pentru hrană. Sunteți locuitorii unui oraș cu aproape un milion de oameni și principalii ostatici ai actualei guvernări smintite. Nu puteți sta liniștiți și aștepta facturile pentru gaz și electricitate. Nu puteți urmări cu nepăsare cum mor de frig pensionarii noștri, în speranța că totul se va rezolva”, a transmis Ilan Șor, într-o înregistrare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, liderul Partidului „ȘOR” dă asigurări că problema facturilor mari, dar și celelalte probleme nu vor fi rezolvate. Singura soluție este demisia actualei guvernări și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate, iar pentru a obține astea trebuie ca toată lumea să iasă în stradă și să-și apere drepturile.

„Nu, dragii mei chișinăuieni, nu se va rezolva nimic nici de către actuala putere, nici de la sine. Trebuie să înțelegeți că soarta dumneavoastră este în mâinile voastre. Pentru a trece cu bine de iarna care vine, trebuie să vă alăturați luptei noastre cu regimul PAS și al Maiei Sandu. Gândiți-vă la voi, la părinții, bunicii și copiii voștri. Gândiți-vă că ar trebui să renunțați la multe, să nu faceți cumpărături, să economisiți, pentru ca așa-zișii lideri să se îngrașe, în scaunele lor calde, și să-și satisfacă toate poftele. Duminică, 25 septembrie, ora 15:00, veniți la Președinție, cereți, luptați pentru viața dumneavoastră și pentru un viitor prosper, demult așteptat. Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”, a mai declarat Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata