Ilan Șor, îndemn la un nou protest: Vă aștept pe toți, duminică, ora 14:00, în fața Președinției

0

Președintele Partidului „ȘOR” a lansat un nou îndemn la protestele antiguvernamentale de duminică, 6 noiembrie. Acestea se vor desfășura în fața Președinției, la ora 14:00. 

Ilan Șor a precizat că, în cele aproape două luni de manifestații în stradă, situația din țară s-a înrăutățit. 

„Dragi prieteni, în fiecare săptămână, protestele cresc în intensitate, iar viața oamenilor se înrăutățește. Trebuie să obținem victoria imediat. Victoria înseamnă demisia in corpore a actualei guvernări, alegerea unui guvern popular provizoriu, alegerea unui tribunal provizoriu al poporului și anunțarea alegerilor parlamentare anticipate. Sunt sigur că vom atinge acest scop împreună, cel târziu, în săptămânile ce urmează. Trebuie să fim tot mai mulți. Nu se mai poate să tolerăm umilința și bătaia de joc”, a subliniat Ilan Șor. 

Liderul opoziției i-a îndemnat pe oameni să invite cât mai mulți cunoscuți și rude. 

„Vă aștept pe toți, duminică, ora 14:00, în fața Președinției, reședința șefului statului. Maia Sandu nu mai este șeful statului și nu mai reprezintă poporul Republicii Moldova. De aceea, noi vom lupta împreună și vom învinge acest rău pe numele Sandu. Prieteni, vă aștept pe toți – prietenii voștri, rudele, apropiații. Trebuie să ne unim și să învingem. Să învingem în numele copiilor, părinților și al țării”, a încheiat Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata