Ilan Șor: Maia Sandu va sta la pușcărie pentru răpire de persoane

0

„Președintele Maia Sandu este un bandit, care aplică metodele anilor ’90 și va sta la pușcărie pentru răpire de persoane”. Este declarația făcută de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, după ce a aflat că fostul deputat democrat Vladimir Andronachi a fost răpit, la indicația Maiei Sandu.

„Maia Sandu demult a întrecut orice limită a bunului simț. Pe lângă faptul că îi chinuie pe cetățeni cu prețurile din ce în ce mai mari și-i fură așa cum nu a mai făcut-o niciun președinte al Republicii Moldova, duce țara în război, aplică represalii la adresa opoziției și aplică metodele anilor ’90 în lupta cu oponenții. Fostul deputat democrat Vladimir Andronachi, la indicația Maiei Sandu, a fost răpit în Ucraina. Ca în anii ’90, i s-a pus un sac pe cap și a fost aruncat, ca un câine, lângă frontiera cu Republica Moldova”, a dezvăluit Ilan Șor,  într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Ilan Șor, indiferent de învinuirile pe care i le aduce procuratura capturată a Maiei Sandu, nimeni nu este în drept să procedeze astfel cu un cetățean al Republicii Moldova. Mai mult, Ilan Șor dă asigurări că Maia Sandu va sta la pușcărie pentru infracțiunile pe care le comite.

„O felicit pe Maia Sandu pentru faptul că va sta la pușcărie pe viață pentru răpire de persoane. O asigur că tribunalul de la Haga i se va părea floare la ureche. În calitate de deputat, solicit convocarea tuturor comisiilor care să examineze modul în care a fost răpit un cetățean al Republicii Moldova, la indicația președintelui. Noi nu trăim pur și simplu într-un stat capturat, ci într-un stat în care președintele este un bandit. Totodată, îndemn ca tot poporul să se ridice, pentru că oricine poate fi în locul lui Andronachi. Vă promit că împreună o vom învinge pe această nemernică care, pur și simplu, și-a ieșit din minți”, a mai declarat Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata