Ilan Șor: Toți cetățenii sunt îndemnați să iasă vineri, 2 septembrie, la un protest amplu, pentru a pune capăt dezmățului galben

0

Toți cetățenii Republicii Moldova, indiferent de opțiunile lor politice, indiferent de limba pe care o vorbesc și unde locuiesc sunt îndemnați să iasă vineri, 2 septembrie, ora 12:00, la un protest amplu, pentru a pune capăt dezmățului galben, adus de președintele Maia Sandu și gașca PAS. Criza adevărată bate la ușă, iar noi nu putem sta cu mâinile în sân, este mesajul transmis de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Ilan Șor, situația din Republica Moldova degradează tot mai mult de la o zi la alta, motiv pentru care se impun soluții urgente.

„Luminița de la capătul tunelului licărește tot mai încet și tare mă tem ca această luminiță să nu fie, de fapt, trenul care vine peste noi. Previziunile sunt sumbre, iar guvernarea asta coruptă și dementă se încăpățânează să arunce Republica Moldova într-o prăpastie adâncă, din care vom ieși cu mare greu sau nu vom mai ieși deloc. În curând, inflația de peste 30 la sută pe care o avem acum ni se va părea creștere economică pe lângă ceea ce ne așteaptă în octombrie, noiembrie și decembrie. Criza adevărată bate la ușă, iar noi nu putem sta cu mâinile în sân. Suntem obligați să ripostăm și să strigăm sus și tare că PAS nu-i mai reprezintă pe moldoveni”, a declarat Ilan Șor.

Totodată, liderul Partidului „ȘOR” susține că loc de dialog cu PAS și Maia Sandu nu mai există și că singurele soluții sunt protestele stradale, care vor duce la organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.

„PAS și Maia Sandu își trăiesc ultimele zile. Chiar și așa, se agăța de putere și speră să fie iertați de moldoveni. Nu pot fi iertați pentru crizele pe care le-a adus această ciumă galbenă. Noi trebuie să-i facem să înțeleagă că ei nu mai sunt o opțiune pentru Republica Moldova. Timpul lor a trecut. Vremurile bune n-au venit, iar ei trebuie să plece. Atât. Loc de dialog nu mai există. Vă îndemn să le transmitem acest mesaj în stradă. Ei se tem de proteste ca dracul de tămâie, iar noi nu ne temem de ei. Protestele sunt singura cale de a le demonstra că noi suntem poporul, noi suntem viitorul, iar ei sunt trecutul sumbru”, a adăugat Ilan Șor.

În același timp, președintele Partidului „ȘOR” a accentuat că nici el, nici reprezentanții echipei formațiunii sale nu se tem de presiunile la care sunt supuși, la indicația Maiei Sandu și a guvernării PAS.

„Dragi prieteni, el le închid gura tuturor celor care nu le convin. Au încercat să-i închidă gura și colegei noastre, Marina Tauber, care iubește la nebunie Moldova, cetățenii ei și toți cei care muncesc pentru țara noastră. Nu ne e frică de dosarele lor, de presiunile și arestările pe care le fac. Nu, nu ne temem de nimic, pentru că noi avem adevărul de partea noastră și mai avem dreptul sacru de a ne arăta nemulțumirea în stradă. Acum! PAS cu PAS ne-au dus de nas, iar pușcăria plânge după ei. Vor răspunde în fața legii pentru toate crizele în care ne-au băgat! Așa că, vă aștept pe toți, indiferent de opțiunile voastre politice, indiferent de limba pe care o vorbiți, indiferent de unde sunteți, vineri, ora 12:00, la un protest amplu în fața Președinției ca să îi spunem încă o dată Maiei Sandu și PAS că trebuie să plece. Vă chem să spunem free Marina, jos Maia! Doar împreună putem pune capăt dezmățului galben, adus de Maia și gașca lor de ipocriți!”, a conchis Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata