Liderul Partidului „ȘOR”: Maia Sandu este în panică și încearcă, prin toate metodele, să ascundă acest lucru

0

Maia Sandu este în panică, din cauza prăbușirii în sondaje, și încearcă, prin toate metodele, să ascundă acest lucru. Iată de ce, a comandat un sondaj fake, în care și-a crescut artificial ratingul de trei ori, iar pe al oponenților politici l-a scăzut forțat. Despre acest lucru a vorbit Ilan Șor, aseară, într-un live pe Facebook.

Liderul Partidului „ȘOR” s-a referit la faptul că ar exista mai multe sondaje interne, în care formațiunea sa înregistrează cel mai mare scor din istorie. Potrivit lui, acest lucru a înspăimântat-o pe Maia Sandu.

„Maia Sandu este înspăimântată. Ea urmărește ultimele sondaje de opinie de tip închis și vede că încrederea oamenilor în Partidul „ȘOR” a atins un nivel maxim de la existența acestui partid. Pentru că Partidul „ȘOR”, doamnă Maia Sandu, lucrează pentru oameni. Indiferent dacă vă place sau nu de mine. Dar eu fac câte ceva. Eu mă trezesc dimineața și mă gândesc ce să mai fac pentru oameni, fie la Orhei, fie în alte localități, fie pentru țară, fie să elaborăm proiecte de lege, pe care voi le blocați de fiecare dată”, a menționat Ilan Șor.

El a mai declarat că, pentru a ascunde această realitate, Maia Sandu a comandat un sondaj la organizația IRI, aflată în siajul guvernării la Chișinău, prin care își crește artificial ratingul și îl diminuează pe cel al oponenților politici.

„Ea vede ce se întâmplă în țară, cum cade în sondaje în fiecare zi, iar noi creștem. Din informațiile pe care le am, în curând va apărea un sondaj de buzunar, făcut de organizația IRI, afiliată PAS, care a fost pusă să-i crească de trei ori ratingul Maiei, iar pe al nostru să-l coboare de șase ori. Pe al socialiștilor la fel… Maia Sandu nu mai are altceva ce să facă. Este în panică, ceasul ticăie”, a declarat Ilan Șor.

Precizăm că informația despre un sondaj realizat de IRI, care confirmă cele spuse de Ilan Șor, a fost lansată în spațiul public acum două zile. Autorii acestui studiu au emis un comunicat de presă în care interpretează datele și le prezintă în favoarea președintelui Maia Sandu, fără să publice însă și cercetarea propriu-zisă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata