Partidul „ȘOR” participă la acțiunile de mobilizare inițiate de Vladimir Voronin

0

Partidul „ȘOR” a luat act de apelul președintelui Vladimir Voronin și anunță că va participa nemijlocit la acțiunile de mobilizare și responsabilizare a cetățenilor, pentru a curma nedreptățile comise de actuala guvernare și a demara procesul de declanșare a alegerilor parlamentare anticipate.

„Considerăm această măsură ca fiind extrem de importantă și necesară, în condițiile în care crizele și sărăcia în Republica Moldova au atins apogeul, iar alte soluții decât înlăturarea PAS de la putere nu mai există. Am avut timp suficient să ne convingem că actuala guvernare este total incapabilă să administreze treburile publice. În plus, prezintă un real pericol pentru securitatea țării și a cetățenilor.

Prin urmare, ne alăturăm Campaniei „Pentru o viață nouă” și venim cu un apel public către toate forțele politice, societatea civilă, mediul academic, oamenii de cultură, agenții economici și către toți cetățenii, indiferent de statutul social și viziunile politice, să dea dovadă de atitudine civică și responsabilitate și să susțină acest demers.

Astăzi nu ne mai permitem luxul de a rămâne dezbinați, pentru că fiecare zi pierdută reprezintă o amenințare directă, care pune în pericol însăși existența statului nostru. Este deja evident că PAS lucrează în mod deschis împotriva intereselor cetățenilor moldoveni, iar acesta este un argument clar că fiecare om care își iubește țara are datoria morală să iasă și o apere, prin toate mijloacele posibile.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata