Președintele Comitetului pentru relații externe din Duma de Stat a Rusiei, către Ilan Șor: Rusia vede în Partidul „ȘOR” un partener de încredere

0

Rusia nu a avut în ultima perioadă în Republica Moldova parteneri încredere pe care se poate baza, iar astăzi acest partener poate deveni Ilan Șor și Partidul „ȘOR”. Declarația a fost făcută de către Președintele Comitetului pentru relații externe din Duma de Stat a Rusiei, Leonid Sluțki, în cadrul unei întrevederi bilaterale on-line cu Ilan Șor.

„În ultimii ani, marea problemă a fost că nu am avut în Republica Moldova un partener de încredere și de lungă durată pentru toate companiile noastre mari. Astăzi însă am găsit acest partener în persoana lui Ilan Șor și a Partidului „ȘOR”. Marele avantaj este că sunteți și un om de afaceri de succes și un politician de succes, care se bucură de încrederea unei importante părți a societății”, i-a spus Leonid Sluțki lui Ilan Șor.  

În cadrul discuției au fost abordate mai multe probleme de actualitate, printre care oferirea raionului Orhei un preț mai mic pentru gazele naturale, precum și deblocarea exportului de fructe în Rusia pentru producători agricoli din Orhei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata