SONDAJ//  Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, este politicianul din opoziție care poate aduna cei mai mulți oameni

0

În eventualitatea unor acțiuni ample de protest, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, este politicianul din opoziție care poate aduna cei mai mulți oameni. Asta arată cel mai recent sondaj realizat de compania Date Inteligente (iData).

Conform sondajului, 22% dintre participanții la acest studiu susțin că Ilan Șor este politicianul care ar scoate în stradă cei mai mulți oameni pentru a protesta. El este urmat de socialistul Igor Dodon, precum și de colegul acestuia – primarul capitalei, Ion Ceban.

Șeful statului Maia Sandu, premierul Natalia Gavrilița și niciun alt lider al partidului de guvernământ nu se regăsesc în acest top.

Potrivit aceluiași sondaj, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, se numără printre politicienii care se bucură de cea mai mare încredere din partea populației, fiind pe al treilea loc în acest top și este cotat cu 12,5%.

Studiul iData mai arată că Ilan Șor este al doilea cel mai activ politician din Republica Moldova. De această părere sunt peste 12% dintre participanții la sondaj. Ilan Șor este devansat de președintele Maia Sandu.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1012 persoane în luna septembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata