(Video) Ilan Șor îi îndeamnă pe membrii formațiunii sale să fie curajoși în fața presiunilor guvernării

0

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, consideră că arestarea Marinei Tauber și atacurile guvernării asupra membrilor și simpatizanților formațiunii pe care o conduce, denotă frică și panică din partea exponenților guvernării, care conștientizează că vor pierde puterea. Într-o adresare video pe Facebook, el și-a îndemnat colegii să nu se lase intimidați și să-și consolideze rândurile, pentru a riposta.  

„De ce actuala guvernare luptă atât de aprig cu Partidul „ȘOR”? Pentru că formațiunea noastră a demonstrat că lucrează pentru oameni, că apară interesele cetățenilor, iar asta nu le convine. Un alt motiv este că Partidul „ȘOR” a refuzat înțelegerile cu PAS de a renunța la proteste și critici la adresa  exponenților puterii. Toate astea, de fapt, demonstrează, încă o dată, cât sunt de slabi și neputincioși”, a spus Ilan Șor.

Politicianul a menționat că Republica Moldova se află într-o situație critică, din cauza incompetenței actualei guvernări, iar în acest context, cetățenii riscă să se confrunte cu probleme extrem de grave în sezonul rece. Potrivit lui, PAS înțelege că nu se mai poate menține mult la putere și, în loc să se concentreze asupra soluționării crizelor, a decis să-și anihileze oponenții politici.

„Fac un apel la membrii Partidului „ȘOR”, care, în prezent, sunt peste 75 de mii. Astăzi se încearcă să ne sperie, să ne intimideze, să ne amenințe, să facă percheziții ieftine, show-uri televizate. Cu toate acestea, vă cer să fiți curajoși și să înțelegeți că luptăm pentru o cauză dreaptă. Luptăm pentru a ne salva țara de acești păduchi, care au infestat-o. Lăcustele galbene stăpânesc astăzi Moldova. Vă asigur că suntem la un pas de a scăpa de ei și vom salva țara și cetățenii. Colegi, camarazi, prieteni, haideți să strângem rândurile, cum am făcut-o întotdeauna, în momentele grele, și să le dăm peste bot celor care încearcă să ne sperie. Ei nu ne pot învinge. Cetățenii țării noastre sunt puternici și îi vor trimite pe acești nemernici la groapa de gunoi a istoriei” a spus Ilan Șor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata