20 de morți în India, după ce un vas plin cu turiști, majoritatea copii, s-a răsturnat

0

Cel puţin 20 de oameni au murit după ce un vas plin cu turiști s-a răsturnat. Majoritatea victimelor sunt copii care erau în vacanță. Tragedia s-a petrecut la Tanur, un oraş de coastă din India. Până în prezent au fost înregistrate douăzeci de decese, potrivit cotidianului Times of India şi agenţiei de presă PTI.

În schimb, cotidianul Indian Express a numărat doar 18. „Îndurerat de pierderile de vieţi omeneşti în urma accidentului unui vas la Malappuram, în Kerala. Condoleanţe familiilor îndoliate”, a scris pe Twitter premierul Narendra Modi, promiţând despăgubiri pentru o rudă apropiată a fiecărei victime, transmite digi24.ro.

Incidentul s-a petrecut la Tanur, un oraş de coastă din districtul Malappuram, statul Kerala. Operaţiunile de salvare sunt în curs de desfăşurare. Majoritatea victimelor sunt copii în timpul vacanţelor şcolare, a declarat V. Abdurahiman, ministrul sportului din statul Kerala care coordonează eforturile de salvare. Peste 30 de persoane se aflau la bordul vasului atunci când s-a produs incidentul.

Patru persoane în stare critică au fost transportate la spital, a declarat Abdurahiman pentru PTI. Supravieţuitorii au povestit presei locale că mulţi pasageri nu purtau veste de salvare. Motivul răsturnării vasului rămâne deocamdată necunoscut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata