Forumul Municipal Educațional: Olimpicii, profesorii și părinții, aplaudați pentru succesele educaționale

0

În cadrul Forumului Municipal Educațional „Ch必利勁 ișinău – oraș care învață”, s-a desfășurat „Gala Olimpicilor”, un eveniment ce a avut drept protagoniști 500 de olimpici care s-au distins în competiții de la nivel municipal, național și internațional. Primăria Chișinău a fost organizatoarea acestui eveniment, care a avut ca temă centrală „ÎNCURAJĂM PERFORMANȚA ȘCOLARĂ”.

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a fost prezent la eveniment și a fost vizibil impresionat de numărul mare de tineri talentați și dedicati. „M-am bucurat să văd atâția oameni de valoare, care sunt în creștere. Am felicitat tinerii care au muncit enorm pentru a obține performanțe. Cu certitudine sunt și vor fi în continuare cei mai buni ambasadori ai țării noastre peste hotare”, a declarat Ion Ceban.

Edilul nu a ratat ocazia de a le transmite un mesaj tinerilor, îndemnându-i să persevereze în eforturile lor educative și să rămână în Republica Moldova pentru a-și pune în valoare potențialul. De asemenea, a subliniat faptul că „Chișinăul, dar și întreaga țară se mândrește cu ei.” Primarul General a avut cuvinte de laudă și pentru cadrele didactice, dar și pentru părinți, afirmând că au contribuit semnificativ la succesul tinerilor: „Un mare mulțumesc le-am spus și profesorilor, dar și părinților, care au pus baza acestor tineri talentați și harnici”.

Forumul Municipal Educațional „Chișinău – oraș care învață”, eveniment ce se desfășoară anual între 15 și 25 august, este un proiect major al Primăriei Chișinău, având ca obiectiv principal încurajarea și promovarea educației. În cadrul acestui forum, sunt organizate 40 de ateliere pentru profesori și 3 ședințe cu experți naționali și internaționali. Astăzi, va avea loc o ședință de încheiere și totalizare a Forumului, unde vor fi prezentate concluziile și planurile pentru viitor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata