Poliția Națională Republicii Moldova a împlinit 33 de ani

0

Astăzi, 18 decembrie, Poliția Națională împlinește 33 de ani de la formare.

Conducerea instituției a venit cu un mesaj de felicitare către toți angajații care și-au dedicat viața pentru a apăra drepturile cetățenilor.

„Astăzi este o zi cu o valoare simbolică aparte pentru noi toți cei care facem parte din marea familie a Poliției Republicii Moldova și pentru întreaga societate în slujba căreia lucrăm zi de zi, oră de oră, cu devotament și dăruire, de multe ori contracronometru.

Marcăm 33 de ani de la crearea Poliției Naționale, timp în care voi, colegi, ați dat dovadă de onoare, dedicare, responsabilitate, implicare, dreptate, garanție și înainte de toate – omenie.

Respectul și recunoștința se îndreaptă către voi, colegi, pentru că ați ales să fiți în slujba țării și a oamenilor, pentru profesionalismul și devotamentul pe care-l arătați permanent.

Tot ce am reușit până în prezent este meritul fiecăruia dintre voi, al celor care își riscă zilnic viața în misiunile provocatoare, lăsându-vă acasă familiile.

Vă mulțumim fiecăruia în parte pentru activitate și vrem să vă știm mereu sănătoși și întorși cu bine acasă”, se arată în mesaj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata