5000 mii de porții de cârnăciori au fost împărțite gratuit oamenilor din Orhei

0

De Ziua Națională, surprizele nu contenesc la Orhei. Locuitorii urbei, precum și toți oaspeții care au venit să urmărească alături de ei manifestările dedicate celei de a 31-a aniversări de la declararea Independenței, au avut parte și de o surpriză culinară. 5000 mii de porții de cârnăciori au fost împărțite gratuit oamenilor, astfel încât aceștia să poată trăi din plin spiritul de sărbătoare.

Lumea adunată în centrul orașului Orhei a făcut cozi, pentru a se înfrupta din bunătățile oferite de autoritățile locale, la inițiativa lui Ilan Șor, și s-a arătat impresionată de acest gest. Asta deoarece astfel de delicii culinare, pregătite la grătar, dau mai mult farmec sărbătorii și reprezintă o tradiție la moldoveni, care, la Orhei, este respectată cu sfințenie. 

Precizăm că astăzi, de Ziua Independenței, Orheiul fierbe la propriu. Autoritățile de aici au pregătit un vast program de sărbătoare, care a început din primele ore ale dimineții. Locuitorii și oaspeții orașului au parte de ceremonii festive, activități culturale, muzică, distracție și multă voie. Surprizele nu se încheie însă aici. Seara, pentru participanții la manifestare a fost pregătit și un program artistic de excepție, care va culmina cu un concert de zile mari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata