Încă un membru al consiliului socialiștilor s-a alăturat partidului ”Renaștere”

0

Fostul membru al Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Nicolai Cazacu s-a alăturat Partidului Renaștere, potrivit paginii de Facebook a politicianului.

„Astăzi, am hotărât că părăsesc PP “Partidul Socialiștilor ” și mă alături Partidului “Renaștere”. Alături de colegii din noua echipă voi munci pentru binele și prosperitatea Republicii Moldova și a cetățenilor ei”, a comunicat Cazacu în postare.

Amintim că deputații Irina Lozovan și Alexander Nesterovski au fost primii care au părăsit Partidul Socialiștilor în martie 2023. După retragerea lor din formațiunea politică, deputații s-au alăturat noului partid. Ulterior, deputații socialiști Vasile Bolea și Alexander Suhodolschi au părăsit și ei Partidul Socialiștilor și s-au alăturat partidului Renaștere. La fel au procedat și consilierii municipali din Bălți Veaceslav Babinețchi și Ludmila Vitnianscaia, precum și primarul comunei Hăsnășenii Noi, Roman Carasen, președintele raionului Drochia, Alexei Vasilian, și cinci primari din regiune, precum și mai mulți consilieri raionali și alți membri ai PSRM, au părăsit rândurile acestui partid.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata