“Teatrul Verde” a revenit după finalizarea primei etape de renovare

0

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a transmis felicitări către maestrul Constantin Moscovici pentru concertul de excepție desfășurat la Teatrul Verde. În declarațiile sale, el a subliniat importanța finalizării primei etape de renovare a teatrului, considerat cartea de vizită a Chișinăului.

„Ploaia caldă de ieri seara nu a speriat spectatorii care au venit la concertul maestrului Constantin Moscovici de la Teatrul Verde. Felicitări lui Constantin Moscovici pentru acest eveniment frumos și că am revenit la Teatrul Verde după finalizarea primei etape de renovare a teatrului care este cartea de vizită a Chișinăului”, a declarat primarul.

Cu ocazia Zilei profesionale a funcționarului public, care urmează a fi marcată pe 23 iunie, Primăria Chișinău a invitat și a rezervat bilete pentru funcționarii publici din cadrul instituției la acest concert de excepție. Ion Ceban a ținut să felicite și să mulțumească funcționarilor publici pentru munca depusă în fiecare zi în beneficiul orașului.

„Ii felicit și le mulțumesc pentru munca lor depusă zilnic pentru ca orașul să arate mai bine. Împreună am reușit în ultimii ani ceea ce mulți gândeau că este irealizabil. Am demonstrat că putem face mult mai multe pentru oraș și pentru cetățeni. Astăzi, Primăria Chișinău este cea mai transparentă și eficientă instituție din țară, cu peste 1000 de proiecte mari realizate în toate domeniile”, a adăugat primarul.

De asemenea, în aceeași zi, Ion Ceban a transmis felicitări și lucrătorilor din domeniul medical și farmaceutic, cu ocazia zilei lor profesionale, evidențiind importanța contribuției lor în asigurarea sănătății comunității.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata