A doua zi de Forumul Economic Chișinău 2022, „INVEST IN CHIȘINĂU”, ediția I a început

0

A doua zi de Forumul Economic Chișinău 2022, „INVEST IN CHIȘINĂU”, ediția I a început. Potrivit primarului general Ion Ceban, un interes foarte mare nu doar din partea investitorilor dar și mai multor specialiști din Chișinău care au venit să asculte informațiile din panelurile de astăzi.

„Astăzi se va vorbi de mobilitatea urbană în Chișinău, mobilitate și transport sustenabil integrat pentru astăzi și pentru viitor, turismul urban – un instrument de dezvoltare a orașului, soluții care aduc beneficii destinațiilor și comunităților, noua piață imobiliară, oportunități de investiții în imobiliare”, a declarat Ceban.

Amintim că ieri a avut prima zi a Forumul Economic Chișinău, ediția I. În cadrul Forumului au fost abordate diverse subiecte axate pe atragerea investițiilor în municipiul Chișinău: provocările și oportunitățile investitorilor din capitală, dezvoltarea urbană în viziunea antreprenorilor, Chișinău – Oraș Verde, Smart City, mobilitatea și turismul urban, dezvoltarea sustenabilă a municipiului etc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata