Act italian falsificat, depistat la PTF Leușeni

0

Un tânăr moldovean este documentat pentru prezentarea permisului de conducere italian cu semne rezonabile de falsificare. Cazul a fost înregistrat la data 16 august curent, în punctul de trecere a frontierei Leușeni. 

Pentru autorizarea intrării în Republica Moldova, la controlul trecerii frontierei de stat s-a apropiat un automobil de model Chevrolet, înmatriculat în străinătate. La volanul mașinii se afla un conațional de 24 de ani, din raionul Sîngerei. Conform procedurii, tânărul a prezentat actul de călătorie și permisul de conducere ce-i conferă dreptul de a conduce mijlocul de transport corespunzător. În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au observat că permisul de conducere, pretins a fi eliberat de autoritățile competente din Italia, nu întrunește condițiile unui document autentic. 

Pe numele moldoveanului s-au inițiat cercetări pentru elucidarea circumstanțelor. Actul a fost ridicat și transmis pentru efectuarea expertizei tehnice în vederea stabilirii legalității acestuia. În dependență de rezultat se va face încadrarea juridică a faptei și luarea măsurilor legale ce se impun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata