Acțiunea Primăriei Chișinău pentru copii în cadrul Săptămânii Mondiale a Creativității și Inovației

0

La Chișinău, continuă seria de acțiuni dedicate Săptămânii Mondiale a Creativității și Inovației. Joi, 18 aprilie, Primăria Chișinău, prin Î.M. Regia „Autosalubritate” și S.A. „Apă-Canal Chișinău”, a venit cu un apel pentru 60 de copii din Capitală – „Împreună pentru sănătatea omului și a mediului”.

Evenimentul a avut loc în cadrul unei lecții publice, care s-a desfășurat la Centrul Academic Internațional „Mihai Eminescu” din sectorul Botanica, filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Aici, cei mici au fost instruiți despre importanța menținerii unui mediu curat și sănătos pentru sănătatea oamenilor, precum și despre modalitățile în care fiecare locuitor al Chișinăului poate contribui în acest sens.

Astfel, celor mici le-au fost prezentate un șir de informații despre regulile de sortare a deșeurilor, importanța reciclării acestora, conservarea resurselor naturale, utilizarea responsabilă a resurselor de apă, importanța calității apei potabile, precum și necesitatea implicării fiecărui om, de la mic la mare, în asemenea acțiuni importante viitorului nostru.

De asemenea, copiilor le-au fost distribuite și prezentate un șir de materiale informative și spoturi video, sporindu-le, astfel, interesul față de menținerea curățeniei în Capitală și nu doar.

Săptămâna Mondială a Creativității și Inovației se desfășurată în perioada 15-21 aprilie, în bibliotecile din municipiul Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata