Activități dedicate Zilei Europei organizate de Primăria Chișinău în toate sectoarele orașului

0

Tradițional, în ziua de 9 mai, echipa Primăriei Municipiului Chișinău, dis-de-dimineață, a mers la Complexul Memorial „Eternitate”, unde i-a comemorat pe toți cei care au luptat pentru Patrie, împotriva fascismului.

În context, Primarul General al Primăriei Capitalei, Ion Ceban, a reiterat că, întreaga noastră comunitate condamnă războaiele și pledează pentru PACE în Republica Moldova și în întreaga lume.

Totodată, edilul a amintit locuitorilor și oaspeților Capitalei că, astăzi, la Chișinău vor fi organizate și un șir de evenimente dedicate Zilei Europei.

„Astăzi, atât în Centrul Capitalei, cât și în toate sectoarele orașului, municipalitatea organizează și un șir de activități dedicate Zilei Europei. Invităm întreaga comunitate să ni se alăture la cele două corturi ale Primăriei Municipiului Chișinău din Piața Marii Adunări Naționale, pentru a discuta despre prezentul și viitorul orașului nostru”, a adăugat Ion Ceban.

Astfel, pentru cei interesați, în Orașul European din PMAN, Primăria Capitalei va avea două corturi cu informații despre proiectele pe care le desfășoară împreună cu partenerii de dezvoltare, precum și alte activități pentru toți oamenii, de la mic la mare. De asemenea, de la ora 11:00, la Centrul Memorial „Eternitate” se va desfășura un eveniment, cu genericul „Împreună pentru Pace!”, care va cuprinde un program complex și captivant, la fel, pentru toate generațiile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata