Aeroportul Chişinău introduce noi reguli pentru filmare şi fotografiere

0

Aeroportul Internaţional Chişinău (AIC) a deschis un centru de deservire complexă a tuturor solicitanţilor care doresc să obţină autorizaţia de a filma/fotografia la Aeroportul Chişinău.

În vederea prestării serviciilor complexe, este percepută taxa în avans pentru filmare/fotografiere, transmite democracy.md cu referire la noi.md.

Plata în cauză trebuie să fie achitată integral cu, cel puţin, două (2) zile lucrătoare anterior dăţii filmării propriu-zise.

Tarifele indicate mai jos sînt stabilite pentru o sesiune de filmare/fotografiere cu o durată maximă de 2 ore, pentru un interval al activităţii de la orele 08:00 pînă la 17:00, cu excepţia zilelor de sîmbătă şi duminică.

Zonele cu acces limitat: Filmare/fotografiere comercială – 3120 lei ( TVA inclus) pentru o sesiune.

Zona cu acces nelimitat: Filmare/fotografiere comercială – 1080 ( TVA inclus) pentru o sesiune. Pentru mass-media aceste servicii sînt gratuite.

Utilizarea imaginilor şi logo-urilor AIC pentru materiale de marketing din filme sau imagini trebuie să fie aprobată de către Aeroportul Internaţional Chişinău.

AIC îşi rezervă dreptul de a-şi retrage autorizaţia acordată şi a opri şedinţele de filmare sau fotografiere în orice moment, fără a invoca vreun motiv oarecare şi toate persoanele implicate vor fi rugate să părăsească imediat zonele aeroportuare vizate. Aeroportul Internaţional Chişinău nu va purta răspundere pentru pierderile de orice gen, inclusiv cele financiare, ale oricărei companii sau persoane fizice.

În cazul anulării şedinţei de filmare/fotografiere de către solicitant, suma achitată Aeroportului Internaţional Chişinău nu va fi rambursată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata