Aeroportul Internațional Chișinău se alătură asociației aeroporturilor din România pentru dezvoltare și eficiență

0

Aeroportul Internațional Chișinău a marcat un pas important în direcția dezvoltării sale strategice prin devenirea membru asociat al prestigioasei Asociații Aeroporturilor din România (AAR). Această asociație are ca obiectiv promovarea și apărarea intereselor aeroporturilor civile în diverse domenii precum aeronautica, tehnica aeroportuară, economie și legislație, având în vedere stimularea dezvoltării și eficientizării activităților acestora.

Aderarea la AAR deschide noi orizonturi pentru Aeroportul Internațional Chișinău, facilitând accesul la programe de instruire în domeniul aeroportuar și securitatea aeronautică. De asemenea, acest pas strategic permite aeroportului să beneficieze de servicii de mentenanță conform standardelor internaționale, contribuind astfel la creșterea calității și eficienței operațiunilor.

Prin colaborarea cu Asociația Aeroporturilor din România, Aeroportul Chișinău își întărește poziția în cadrul comunității aeroportuare internaționale și se bucură de oportunități sporite pentru dezvoltare și inovație.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata