Alertă teroristă în Parlamentul European

0

Europarlamentarii și personalul Parlamentului European au fost avertizați să nu bea din sticlele de apă distribuite în clădirea instituției de la Strasbourg, fiind o suspiciune că sunt „contaminate”.

Totodată, în cursul dimineții, potrivit informațiilor Digi24.ro, a fost dată o alertă de terorism la subsolul clădirii Parlamentului

„Se suspectează contaminarea apei în sticlele de apă distribuite în Hemicycle și în birourile Președinției astăzi, 14 decembrie, la Strasbourg. Vă rugăm să nu beți din sticlele de apă în incinta Parlamentului European din Strasbourg. În caz de expunere: instrucțiuni detaliate vor fi trimise prin e-mail. În caz de urgență medicală, contactați 85112. Autoritățile Naționale au fost informate. Echipele de siguranță/răspuns la incident sunt în curs de intervenție”, arată un comunicat al Parlamentului European.

Conform surselor Digi24.ro, eurodeputații au fost redirecționați la o altă intrare în clădire pentru controale suplimentare. De asemenea, dimineață, a fost o alertă de terorism în parcarea de la nivelul minus trei din clădire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata