Alexandru Slusari anunță când va avea loc prima ședință de judecată cu fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon

0

Fostul vicepreședinte al Parlamentului, Alexandru Slusari, anunță că, pe data de 5 aprilie 2022, va avea loc prima ședință de judecată cu fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, care-l acuză pe Slusari că i-ar fi prejudiciat onoarea și demnitatea.

Într-o postare pe facebook, Slusari ironizează pe seama lui Igor Dodon:

„Dânsul pretinde că are onoare și reputație profesională. Tac despre onoare, dar reputația lui este reflectată în mai multe video cu Plahotniuc și mai multe poze din vacanțele sale de lux. Cel mai mult lui Igor Dodon îi plac banii, câștigați nu prin muncă și afaceri, ci prin combinațiile politice. Desigur că la judecata demnității lui Igor Nicolaevici voi veni cu culiocul. Mă gândesc acum ce să pun în el și ce să scriu pe el.”

Alexandru Slusari mai aduce în vizor subiectul privind fatul că „organele coercitive acum sunt mai mult preocupate de activiștii Platforma DA, decât de Igor Dodon.”

Fsotul deputat susține că Musteața, Morari, Rurac, Podarilov, o axă „care are susținerea unor deputați și miniștri, cu care noi cândva am fost în aceeași barcă, complicii regimului Plahotniuc, care sunt promovați și acum în diferite funcții înalte” ar pune la cale „o operațiune masivă de denigrare a oamenilor incomozi de la Platforma DA”.

„Noi nu ne vom schimba în funcție de vântul politic. Regretăm doar că sistemul nereformat și corupt tot mai mult absoarbe noua guvernare.”- mai spune Slusari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata