Alte șapte licee din Chișinău vor avea stadioane moderne

0

Stadioanele de fotbal de pe teritoriul a șapte instituții preuniversitare din capitală vor fi reconstruite. Lucrările au început deja la liceele „Universul”, „Al. Ioan Cuza”, „Olimp”, „Petru Zadnipru” și „George Meniuc”. Totodată, urmează să se intervină la stadioanele de pe teritoriile liceelor „Dante Alighieri” și „Al. Pușkin”. Despre mersul lucrărilor a scris primarul general Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Amintim că în ultimii doi ani au fost reconstruite și modernizate stadioanele multifuncționale de pe teritoriul altor șapte instituții educaționale din Chișinău. Este vorba de liceele „Gaudeamus”, „Mihai Viteazul”, „Nicolae Iorga”, „George Călinescu”, „Nicolae Gogol”, „Liviu Deleanu” și ”Mihail Kogălniceanu”. Toate lucrările încheiate în acest sens și cele care sunt în derulare au fost și sunt finanțate din bugetul municipal.

Precizăm că proiecte similare au loc și în curțile de bloc din mai multe cartiere ale Capitalei. Primăria Chișinău efectuează, în prezent, lucrări de construcție a terenurilor de minifotbal pe cinci adrese. În cartierul Poșta Veche, pe strada Doina 104/2, la Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân 28, la Buiucani, pe str. Alba Iulia 93 și la Botanica, pe str. Sarmizegetusa 10 și șoseaua Muncești 326.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata