Doc//Un alt adevăr despre incidentul de la compania de construcții de lângă grădiniță: ograda se află pe teren abuziv acaparat de institutie

Anterior, reprezentanții grădiniței private menționau că, poarta şi gardul care se solicită a fi demolate aparține unei Instituții de învățământ care este frecventată de copii cu vârstă preșcolară. În același timp, aceștia motivau decizia de a ignora demolarea porții și gardului prin faptul că, acțiunile în cauze ar veni să perturbeze activitatea instituției fără a tine cont de interesul superior al copilului.

Menționăm că, urmare acțiunilor ilegale și abuzive ale administrației grădiniței private “Grădina Secretă”, dar și a faptului că Pretura Sectorului Râșcani nu trece la executarea silită a actelor judecătorești definitive și irevocabile privind demolarea gardului, evacuarea forțată și eliberarea proprietății municipale, astăzi ar fi putut avea loc o tragedie pe teritoriul ocupat abuziv, după ce o rangă a căzut de pe construcția de alături și a nimerit direct pe terenul ocupat ilegal, care la situația de astăzi urma să fie liber. Despre acest accident urmează să se expună organul de supraveghere competent.

Sursa: punctul.md

Comments (0)
Add Comment