VIDEO // Publicația „Almanah Politic 2021”, ediția a VII-a, a fost lansată

Și-n acest an, la fel ca și-n precedentul, compania ROGOB, condusă de cunoscutul om de afaceri Igor Roşca, este partener general în editarea publicației – lucru pentru care POLIEXPERT și TRIBUNA îi mulțumesc și pe această cale.

„Respectând un fel de tradiţie nescrisă ce s-a instaurat în redacţia „Almanahului politic”, am decis şi în acest an să fiu alături de echipa care editează o lucrare cu adevărat unică pentru Republica Moldova, documentând zi de zi, oră de oră, minut cu minut tot ceea ce se întâmplă în politica din ţara noastră. Toţi anii politici sunt unici şi interesanţi în felul lor, dar 2021, cu siguranţă, se deosebeşte radical de alţi ani. De aceea, ştiind că anul acesta va fi obiect de studiu pentru mulţi cercetători în viitor, este foarte important ca toate evenimentele să fie prezentate exact aşa cum au avut ele loc, fără interpretări, fără diverse accente şi comentarii. Iar echipa „Almanahului politic” şi-n acest an a făcut faţă misiunii deloc uşoare ce-i revine”, a declarat Igor Roșca.

„Almanah Politic 2021” este cea de-a șaptea ediție a „Almanahului Politic al Republicii Moldova”, prima ediție fiind „Almanah Politic 2015”.  Publicația este în limba română și are 360 de pagini. 

Lansarea publicației urma să aibă la loc la 4 martie 2022, dar, din motive lesne de înțeles, evenimentul nu a avut loc. 

Comments (0)
Add Comment