Arina Corșicova: Bălțiul merită locuințe moderne și sigure pentru locuitori

0

Candidata la funcția de primar al municipiului Bălți, Arina Corșicova, a promis că după victoria sa în alegeri va fi lansat un program de renovare.

„Vom începe să relocăm cetățenii din case dărăpănate, în apartamente noi. Totul este gata pentru demararea acestui proiect de amploare. Îmi doresc ca tinerii să vadă perspectiva unei vieți mai bune în municipiul lor natal, astfel încât copiii noștri să crească în condiții moderne, iar oamenii în vârstă să trăiască confortabil”, a spus Arina Corșicova.

Ea a menționat că locuitorii din Bălți nu ar trebui să locuiască în clădirile care au fundația crăpată, pereții sunt înclinați, unde este frig și toate comunicațiile sunt uzate. Astfel de case sunt pur și simplu periculoase pentru trai.
Potrivit candidatului la funcția de primar, programul va fi implementat cu succes, întrucât acest proiect va fi gestionat de o echipă puternică cu experiență reală în dezvoltarea urbană. Ba mai mult, în 2024 va începe construcția primelor case, în cadrul programului de relocare.

Este de remarcat faptul că această inițiativă este doar o parte a programului de dezvoltare a Bălțiului, care a fost elaborat împreună cu Marina Tauber, Victoria Șapa și locuitorii municipiului. În calitate de primar, Arina Corșicova, cu sprijinul echipei lui Ilan Șor, va implementa numeroase proiecte de infrastructură, care vor transforma viața orașului, clasându-se la un alt nivel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata