Autoritățile moldovenești sub regimul Sandu atrag critici dure din partea Partidului “Renaștere”

0

Astăzi, la ședința Consiliului șefilor statelor CSI, Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a subliniat importanța principiilor de parteneriat, beneficiului comun și respectării intereselor partenerilor pentru membrii comunității CSI. Cu toate acestea, acest mesaj vine în contextul unei dezamăgitoare decizii luate de autoritățile centrale din Republica Moldova, care au ales să întrerupă cooperarea lor în cadrul CSI sub regimul Sandu.

 

Partidul “Renaștere,” condus de Natalia Parasca, condamnă ferm această atitudine din partea regimului Sandu și vede această acțiune ca o pierdere a identității țării. Partidul se angajează să apere interesele naționale ale poporului moldovenesc, pledând pentru păstrarea și protejarea suveranității și neutralității statului.

“Suntem gata să colaborăm cu statele CSI și pledam pentru integrarea în UEE. Ne punem scopul să dezvoltăm sectorul agrotehnic și să creăm noi locuri de muncă.” , a declarat Natalia Parasca.

Echipa Partidului “Renaștere” împărtășește convingerea că se poate renaște Moldova și se angajează să contribuie la această misiune.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata