Bașcanul Evghenia Guțul aduce schimbări semnificative în localitățile Găgăuziei

0

Sărbătoare mare pentru locuitorii satului Cotovscoe din Găgăuzia – în doar o lună, au fost efectuate lucrări de reconstrucție de amploare pe strada centrală Lenin, pe o porțiune de un kilometru. Carosabilul a fost asfaltat în conformitate cu cerințele moderne de construcție rutieră și a fost creată o zonă pietonală. Acum, noul trotuar va asigura un acces confortabil și sigur spre gimnaziu.

Proiectele respective au transformat semnificativ aspectul satului. Dar, cel mai important, asta este doar începutul. Alte străzi din localitate vor fi modernizate în viitor.  Despre aceasta a relatat bașcanul, Evghenia Guțul

“Am inaugurat primul drum, mai mult de un kilometru. Așa cum am promis sătenilor, realizăm totul. Echipa noastră a dovedit că schimbările în bine sunt posibile chiar și în cele mai îndepărtate și mici localități. Mergem înainte, spre realizarea scopurilor și obiectivelor stabilite, iar foarte curând locuitorii Găgăuziei vor vedea mari schimbări în plaiul lor natal. Facem totul pentru copiii noștri, pentru ca aceste drumuri să rămână pentru multe generații”, a spus bașcanul.

Locuitorii din Cotovscoe nu pot să nu se bucure, doar acum vor uita de noroi și cizme. Pe ploaie, pe zăpadă, nu va fi nicio problemă să ajungă la primărie și la Comrat.

“Mulți tineri merg în satele vecine și la Comrat pentru a munci. Acum va fi mai ușor să ajungă la muncă. Suntem foarte recunoscători”, a declarat o locuitoare din Cotovscoe.

“Copiii merg la școală. Drumul este bun, este plăcut să mergi, încălțămintea este curată. Mulțumim foarte mult Evgheniei Guțul și echipei dragului nostru Ilan Mironovici”, a declarat o altă săteancă.

Implementarea proiectelor de amploare în Găgăuzia a fost posibilă datorită muncii unite a bașcanului Evghenia Guțul, a echipei sale și a echipei omului de afaceri și filantropului Ilan Șor. El s-a adresat locuitorilor Cotovscoe în regim online, și a spus că toate promisiunile făcute vor fi îndeplinite.

“În fiecare sat, sunt desfășurate lucrări concrete pentru realizarea proiectelor promise. Niciuna dintre promisiunile noastre nu va rămâne neîndeplinită. Am început deja să construim GagauziaLand, și vom realiza, neapărat, și aeroportul. Bineînțeles, pas cu pas, vom face toate localitățile din Găgăuzia mai confortabile pentru trai”, a subliniat Ilan Șor.

În doar câteva luni, în zeci de localități au fost reparate drumuri și poduri, au fost amenajate zone pietonale și locuri de joacă pentru copii. Viața în autonomie devine mai bună pe zi ce trece. Găgăuzia se transformă într-un adevărat plai de vis!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata