Batrîncea: Au venit la putere prin minciună și manipulări și prin promisiuni deșarte

0

Fiecare indicație mai presus de lege va fi examinată prin prisma abuzului de putere și investigată prin prisma legii, în Moldova va fi odată și odată o justiție independentă care va proteja fiecare cetățean. Declarația a fost făcută de Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, la acțiunea de protest apolitic, unde cetățenii au venit să ceară drepturi sociale. Mitingul se desfășoară după principiul microfonului liber, unde fiecare poate ieși pentru a-și expune părerea.
Socialistul a declarat că, nimeni în țară nu este mai presus delege, iar cadoul oferit Maiei Sandu de ziua ei, când a fost reținut fostul președinte al țării, Igor Dodon, va avea un efect de bumerang.
”Aceste practici criminale și nocive de a da indicații justiții vor avea efect pentru cei care astăzi se simt mari și tari. Au uitat că în politică totul este schimbător. Au venit la putere prin minciună și manipulări și prin promisiuni deșarte. Au mințit cetățeni atunci când au promis o viață mai bună. Astăzi tot poporul este dezamăgit de aceste timpuri bune și tot poporul spune foarte clar celor incompetenți care partajează banii publici – Demisia”, a declarat vicepreședintele Parlamentului.
În fața Parlamentului și Președinției se desfășoară o acțiune de protest apolitic față de acțiunile guvernării PAS și a președintelui Maia Sandu. Protestatarii cer oprirea măsurilor antisociale și cer respectarea drepturilor la libera exprimare și la o viață decentă. Oamenii scandează lozinci ”Nu distrugeți țara”, ”Ne-ați adus doar sărăcie și hoție”, ”PAS sinonimul sărăciei”, ”Sandu – lichidatorul Moldovei”, ”Jos regimul Sandu”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata