Batrîncea: Cine este trădător de țară? Cel care are doar cetățenia Republicii Moldova sau cei cu trei-patru pașapoarte în buzunar

0

Trădători de țară sunt exponenții actualei conduceri de la Chișinău, care au mai multe cetățenii, dar nu Igor Dodon cu o singură cetățenie, cea a Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, la protestul organizat în fața Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, unde este examinată cererea procurorilor de a-l plasa în arest preventiv pe fostul președinte al țării.

”Domnul Dodon este patriotul Republicii Moldova. Toată viața luptă pentru consolidarea statului nostru, suveranității, apără integritatea țării. Domnul Dodon are o singură cetățenie, iar cetățenii aceștia cu trei-patru cetățenii îl numesc trădător de țară. Cine este trădător? Acel care are un singur pașaport, ori cetățenii statului străin cu trei pașapoarte?”, a declarat Batrîncea.
”Chiar și în politică trebuie să existe omenie și reguli, ei nu au omenie. Ei sunt gata să lupte folosind cele mai primitive și criminale metode. Dau indicații ilegale. Încalcă Constituția. Fostul președinte al țării Igor Dodon este victima unei comenzi politice și el trebuie eliberat necondiționat”, a continuat Secretarul executiv al PSRM.
Amintim, președintele țării Maia Sandu, premierul Natalia Gavrilița, dar și mai mulți miniștri sunt cetățeni ai României.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata