Bombă! Dorin Recean ar putea fi noul prim-ministru al Republicii Moldova

0

Dorin Recean ar putea fi noul prim-ministru al Republicii Moldova, ceea ce înseamnă că Guvernul condus de Natalia Gavrilița ar putea demisiona de azi, pe mâine. Nu este o informație oficială. Despre asta scrie un oarecare Jason Jay Smart, cunoscut de altfel în spațiul public, într-o postare publicată duminică, 13 noiembrie curent, pe contul său de Twitter.

„Vești grozave care vin din #Moldova. Dorin Recean urmează să devină prim-ministru. Dorin consiliază în prezent președinta Maia Sandu și este secretar al Consiliului de Securitate. La fel ca Maia, Dorin susține puternic NATO, UE și Ucraina. De asemenea, este pur și simplu un tip cu adevărat drăguț”, a scris Jason Jay Smart.

Jason Jay Smart este fost consilier la alegerile prezidențiale din SUA în anul 2015, dar a devenit cunoscut anume pentru moldoveni, după ce și-a susținut teza de doctor la Universitatea de Stat din Moldova (USM) la tema „Denigrarea ca instrument în politica internațională”, având studiul de caz relațiile dintre SUA și Federația Rusă. Astfel, este primul cetățean american care a devenit doctor în științe al USM. Teza a fost elaborată în cadrul Departamentului Relații Internaționale al Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative.

Sursa: realitatea.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata