Camioane pline cu fier vechi traversează zilnic țara spre Uzina din Râbnița, asta deși deputații PAS spuneau că acest lucru este imposibil (Proba video)

0

Zeci de camioane pline cu fier uzat traversează zilnic râul Nistru spre Uzina metalurgică de la Râbnița. Imaginile video sunt prezentate de postul local de televiziune Elita TV.
Din materialul video realizat de reporterii Elita TV este clar că autocamioanele încărcate cu metal trec prin orașul Rezina și traversează podul peste Nistru spre Râbnița. Asta se întâmplă de dimineață până seara, în văzul tuturor, deși acum câteva zile deputații PAS afirmau, într-o discuție cu localnicii din raionul Rezina, că așa ceva nu este posibil.
Situația jenantă pentru demnitarii PAS a avut loc în satul Mateuți. Primarul localității, Angela Ursachi, a informat parlamentarii că uzina activează fără autorizație. Însă, deputatul PAS, Ina Coșeru, a declarat cu toată seriozitatea că aceasta ”nu are metale”. Afirmația a lăsat consternați sătenii, care au răbufnit în râs. Aceștia au adus la cunoștința guvernanților că în fiecare zi trec camioanele peste pod cu metal.
”Este inadmisibil ca guvernarea să nu cunoască”, a spus primarul din Mateuți.
Prezent la discuții, reprezentantul guvernării, deputatul PAS, Radu Marian, s-a arătat convins că așa ceva nu este posibil, dar dacă totuși acest lucru are loc, atunci el este ilegal.
Oamenii din sat au rămas stupefiați de necunoștința autorităților de ce se întâmplă în țara în care o conduc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata