Candidatul PAS, Lilian Carp, lansează campania electorală cu promisiunea de a face Chișinăul mai confortabil

0

Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, a demarat oficial campania sa electorală. Într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, Carp a evidențiat principalele probleme ale orașului, inclusiv gestionarea deșeurilor, ambuteiajele și deficitul de școli și grădinițe. Promisiunea sa centrală este de a transforma Chișinăul într-un oraș mai confortabil pentru toți locuitorii săi.

În cadrul discursului său, Carp a subliniat impactul pe care mediul urban îl are asupra calității vieții și a menționat exemplul u犀利士 nei curți din apropierea Primăriei Chișinău, care reflectă starea de neglijență și mizerie din multe zone ale capitalei. De asemenea, a atras atenția asupra problemelor legate de traficul congestionat din Chișinău, menționând că soluțiile propuse până acum nu au adus rezultatele așteptate.

Un alt aspect abordat de Carp a fost lipsa școlilor și grădinițelor în unele cartiere noi din Chișinău, ceea ce determină părinții să își ducă copiii în alte sectoare ale orașului, generând inconveniențe și costuri suplimentare. El a subliniat că educația de calitate și confortul în acest domeniu sunt esențiale pentru viitorul Chișinăului.

Campania electorală pentru alegerile locale generale a început astăzi, 6 octombrie, și va continua până pe 3 noiembrie. Până în prezent, un număr de 15 candidați au fost înregistrați pentru funcția de primar al Chișinăului, iar competiția se anunță intensă în lupta pentru acest post crucial în administrația locală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata