Cavcaliuc: Nu este departe ziua, când oamenii o să iasă în stradă la proteste cu zecile de mii, iar polițiștii vor pune scuturile jos și vor trece de partea poporului

0

Președintele Partidului Acasă Construim Europa, fost director adjunct al Inspectoratului general de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc afirmă, într-o postare pe Facebook, că țara va fi cuprinsă, foarte curând de proteste masive, oamenii fiind sărăciți și la limita disperării. „Nu este departe ziua, când oamenii o să iasă în stradă la proteste cu zecile de mii, iar polițiștii vor pune scuturile jos și vor trece de partea poporului, iar eu vă promit și polițiștilor și poporului meu, dacă îmi veți cere, voi juca și de această dată un rol determinant în apropierea poliției de popor”, a scris Cavcaliuc.

„Mă uit la bătaia aceasta de joc, cum cei din guvernarea PAS, când erau în opoziție m-au demonizat pe mine și miile de polițiști anterior, doar pentru că ne făceam datoria și mențineam ordinea publică. Iar astăzi ei fiind la guvernare deja, folosesc polițiștii pentru a se baricada de propriul popor.

Vă dau un sfat valoros, bazat pe experiență, pentru marii șefi de la MAI și IGP care stați în aceste funcții înalte nemeritate și sunteți ,,zero’’ în materie de menținerea și asigurarea ordinii publice:

Nu folosiți polițiștii în jocurile șefilor voștri politici, jocuri murdare, așa cum ați făcut săptămâna trecută cu Fulger la Comrat. Nu vă bateți joc de poporul, care vine să protesteze și să-și spună amarul care le-a rămas în suflet și în minte de la minciunile gogonate spuse de PAS în campaniile electorale, iar astăzi minciuna și sărăcia ia ajuns ca cuțitul la os.

Puneți mâna, citiți regulamentele elaborate de mine și începeți implementarea acestuia cât mai rapidă pe toate domeniile descrise mai sus, altminteri nu este departe ziua, când oamenii o să iasă zeci de mii în stradă la proteste, iar polițiștii vor pune scuturile jos și vor trece de partea poporului și eu vă promit polițiștilor și poporului meu, dacă îmi veți cere, voi juca și de această dată un rol determinant în apropierea poliției de popor”, a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Sursa: unimedia.info

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata