Ceban a anunțat despre începerea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor din capitală

0

Lucrări de reabilitare a trotuarelor în sectoarele capitalei continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, în sectorul Rîşcani urmează să înceapă reparaţia trotuarelor pe ambele sensuri pe str. Kiev, tronsonul A. Russo – T. Vladimirescu.

„În sectorul Botanica, în contextul reparaţiei capitale a str. Teilor, este reparat şi trotuarul pe partea impară de drum. În sectorul Ciocana, au fost reabilitate trotuarele din str. M Drăgan pe tronsoanele cele mai avariate. Este în proces de reparaţie trotuarul din dreapta carosabilului din str. A. Russo, tronsonul N. Dimo – M. Sadoveanu.

În sectorul Buiucani, în prezent se lucrează la pavarea trotuarelor din str. A. Șciusev, perimetrul Mitropolit Bănulescu – Bodoni – N. Iorga. Ne propunem să reparăm trotuarele de pe această stradă de la M. Cebotari până la M. Eminescu. Lucrări de reparaţie a trotuarelor sunt efectuate şi pe str. L. Deleanu, de la str. N. Costin până la str. Alba Iulia. Amintesc că anul trecut au fost reabilitate trotuarele în perimetrul şos. Balcani – str. N. Costin”, a declarat Ceban.

Edilul a punctat că în sectorul Centru, în prezent sunt reparate trotuarele din str. A. Bernardazzi, în perimetrul A. Puşkin – V. Pîrcălab. Acestea vor fi reabilitate până la strada P. Halippa. În paralel sunt accelerate lucrările la proiectele mari de infrastructură din sectoarele capitalei, pentru a reuşi să le finalizăm cât mai curând posibil. Se lucrează şi în curţile de blocuri în cadrul proiectului ,,Curtea Confortabilă”, pe unele adrese lucrările fiind deja finalizate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata