Ceban anunță că MAN va avea cea mai ieftină campanie electorală, pentru un candidat cu șanse reale. Arma noastră sunt picioarele, arma noastră sunt faptele ce le-am realizat

0

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat că Partidul MAN va organiza cea mai ieftină campanie electorală din toate câte au fost până acum pentru candidați cu șanse reale.

„În această campanie MAN și în campania electorală va desfășura cea mă ieftină campanie din toate câte au fost până acum pentru candidați cu șanse reale”, a declarat Ceban într-o conferință de presă.

Primarul general a spus că Partidul MAN va informa pentru fiecare bănuț, în premieră în Republica Moldova, de unde vinde și unde este cheltuit.

„Vom informa pentru fiecare bănuț, în premieră în Republica Moldova, de unde vinde și unde este cheltuit. Și vom organiza astfel de activități, pentru a ajunge la câți mai mult oameni”, a spus Ceban.

Ceban a spus că arma Partidului MAN sunt picioarele și faptele pe care le-a realizat în ultima perioadă.

„Arma noastră sunt picioarele, arma noastră sunt faptele ce le-am realizat în ultima perioadă. În timp de alții vorbesc, noi MAN, facem. Noi ca oameni, noi ca funcționari. Pentru prima dată am adus încrederea oamenilor că și în condiții dificile se poate de realizat ce îți propui”, a spus Ceban.

Primarul general a spus că Partidul MAN va ieși cu materiale simple de informare și va fi atent la fiecare discurs de informare doar în limita legii.

„Vom ieși cu materiale simple de informare și vom fi atenți la fiecare discurs de informare doar în limita legii și vom ține cont de cadrul legal”, a spus Ceban.

Ceban a criticat campania electorală a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), care, potrivit lui, este extrem de costisitoare.

„Ați văzut foi volante extrem de scumpe ale PAS? Galbenul nu se transformă în aur, iar aurul este distribuit prin minciunile electorale în public. Ați văzut ce calitate la hârtie, ați văzut ce partid a venit să îngrijească de oameni?”, a spus Ceban.

Ceban a spus că Partidul MAN va organiza o campanie electorală transparentă și responsabilă.

„Pentru un candidat cu șanse reale va fi cea mai ieftină campanie”, a spus Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata