Ceban atenționează șoferii care deteriorează infrastructura rutieră: Cu atâta nerușinare să distrugi bunurile municipale nu am mai văzut

0

Un nou caz de deteriorare a elementelor de infrastructură rutieră a ajuns în atenția municipalității. Primarul Capitalei, Ion Ceban, cheamă șoferii la responsabilitate și să nu distrugă indicatoarele, bornele sau alți piloni de pe străzile Capitalei.

Reacția edilului vine în urma unor imagini apărute în spațiul public unde un camion a fost surprins cum, în timpul unei virări pe strada 31 august 1989, a distrus câțiva piloni de pe marginea trotuarelor.

„În fiecare zi avem diverse situații de deteriorare a bunurilor municipale în sectoare. Unii o fac intenționat, alții fără să-și dorească, în urma accidentelor. Dar cu atâta nerușinare să distrugi bunurile municipale, nu am mai văzut”, se arată în mesajul lui Ion Ceban.

Edilul a rugat repetat cetățenii să fie responsabili, deoarece elementele de infrastructură rutieră au fost amenajate din banii tuturor locuitorilor orașului.

„Așa cum în propria casă faceți reparație și prețuiți, așa și în oraș rog să păstrați. Doar împreună putem schimba lucrurile”, a mai adăugat Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata