Ceban avertizează asupra creșterii numărului de cerșetori în Chișinău

0

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, primarul general Ion Ceban a abordat problema cerșetorilor care au invadat străzile Capitalei.
„Tot mai mulți cerșetori „profesioniști” au invadat străzile Capitalei. Este o situație care necesită atenție și acțiuni rapide din partea autorităților”, a declarat Ion Ceban.

De asemenea, primarul a evidențiat comportamentul iresponsabil al unor persoane în zonele verzi ale orașului. „Am observat că în diverse zone verzi, multe persoane se bucură de activități în aer liber, precum grătarele, dar nu își strâng gunoaiele, lăsând în urma lor murdărie. Nu avem nimic împotriva acestor activități recreative, atâta timp cât se desfășoară conform legii. Totuși, pentru a reduce riscurile potențiale de incendii și comportament deviant, considerăm necesară organizarea de raiduri de către poliție prin Capitală”, a subliniat Ceban.

În ceea ce privește comerțul ambulant, primarul a accentuat importanța măsurilor de prevenire a toxiinfecțiilor alimentare. „Trebuie luate măsuri stricte pentru a diminua riscurile de toxiinfecții alimentare, în special în comerțul ambulant cu produse alimentare”, a adăugat Ceban.
Acțiunile propuse de primarul general, au scopul de a menține ordinea și siguranța în Capitală, asigurând în același timp un mediu curat și sănătos pentru toți cetățenii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata