Ceban: Consiliul Concurenței a solicitat explicații de ce Exdrupo face lucrări de infrastructură prin oraș și nu alt agent economic. Sunt aberații. Prin astfel de acțiuni se încearcă atacarea Primăriei

0

Concluzii prostești din partea Consiliului Concurenței. Potrivit primarului general Ion Ceban, reprezentații CC solicită explicații de la Direcția municipală de ce Întreprinderea municipală Exdrupo face lucrări de infrastructură prin oraș și nu alt agent economic. Ceban afirmă că acest lucru este a sabotare a activității Primăriei.

„Primăria având o Direcție municipală, o întreagă întreprindere care se ocupă cu acest domeniu, nu trebuie să facă nimic și să organizăm concursuri, unde să participe și alți agenți economici, dar și întreprinderea municipală responsabilă „EXDRUPO” că poate cineva propune un preț mai mic. Unde s-a mai văzut așa deviere de gândire? Consider că prin astfel de acțiuni se încearcă atacarea Primăriei și Direcțiile și Întreprinderile Primăriei.

Vor falimentarea instituțiilor și scoaterea banilor din bugetul municipal și a instituțiilor din subordinea primăriei. Este un atac în primul rând împotriva orașului și a oamenilor, dar și angajații instituțiilor”, a declarat edilul.

Primarul punctează că în curând va veni cu alte detalii despre altă Întreprindere municipală, unde la fel se încearcă prin astfel de scheme.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata