Ceban, despre acțiunile josnice ale PAS: Prostia celor de la PAS curge peste fesurile lor

0

Acțiunile partidului PAS din ultima perioadă sunt josnice. Despre aceasta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primărie de astăzi.

„Revenim la prostia și josnicia celor care au decis că pot face orice în țara asta. După ce au venit pe ascuns și un „pic” ilegal au filmat cu drona apartamentul meu și a vecinilor și au arătat ceea ce de fapt este absolut tot inclus în declarația de avere care repet nu s-a schimbat cu mult din 2012, când am vândut o casă veche a părinților din centru orașului și mi s-a propus în acest complex cu alte 5 familii.

Au scornit după, că alături se vinde un apartament, cu un preț mare. Nu m-ar mira ca și în cazul creării paginii fake MAN, singuri au pus anunț pe 999, ca să vândă unul din apartamente. Referitor la filmarea cu drona și la acele minciuni precum că sunt milionar, alimentez mașina din bani publici și că casa a fost filmată, am rugat juriștii să examineze cât este de legal. Acești oameni sunt gata la tot. Am văzut. Prostia celor de la PAS curge peste fesurile lor”, a declarat Ceban.

Amintim că primarul general Ion Ceban și-a arătat casa în locuiește, pentru a demonstra că nu stă în lux, cum au menționat cei de la PAS.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata